Inginerul Neculai Tănase va contribui la creșterea siguranței traficului rutier

Inginerul Neculai Tănase, aflat pe locul trei pe lista propusă de PNL Vrancea pentru Camera Deputaților, are obiective majore pentru mandatul său. ”Activez în domeniul rutier unde este nevoie de investiții majore dar și de o legislație clară și strictă”

România are fonduri europene la dispoziție pe care le poate accesa pentru a crește siguranța traficului rutier. Este nevoie de o evaluare a tuturor drumurilor naționale, județene și locale și, acolo unde sunt puncte nevralgice, unde se produc accidente de circulație, să se intervină de urgență pentru siguranța cetățenilor pe șosele. România este deficitară la acest capitol însă noi putem aduce o schimbare în bine, iar Guvernul liberal a arătat că are în atenție nevoile de infrastructură modernă ale Moldovei, ale Vrancei. Bugetul pentru reabilitarea drumurilor naționale din Vrancea alocat de Guvern în 2020 a fost de patru ori mai mare decât în anul precedent”, a transmis Neculai Tănase.

Material realizat de Motivus Media, la comanda PNL Vrancea, Cod mandatar financiar 11200025
Citește și:   Alegeri prezidențiale 2019. Record de participare la vot în Diaspora: 305.000 de români au fost la urne ieri și azi până la această oră. În primul tur au votat în afara țării peste 650.000 de români.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.