Misăilă a mai pierdut un proces. Curtea de Apel Galați i-a respins recursul formulat în dosarul cu adversara lui din CL Focșani, Ana Maria Dimitriu

Curtea de Apel Galați a decis ieri că recursul făcut de primarul Cristi Misăilă în dosarul cu consiliera PNL Ana Maria Dimitriu este nul, respingând, pe cale de consecință calea de atac exercitată de edil. Decizia este definitivă, după ce la fond, Judecătoria Focșani o obligase pe Dimitriu să-i plătească daune morale de 500 de lei lui Misăilă, iar în apel Tribunalul Vrancea anulase decizia primei instanțe.

Mă bucur că judecătorii au dat astăzi decizia corectă și legală. În toamna anului 2017 am criticat caracterul abuziv al controalelor derulate de oamenii primarului Misăilă, din serviciul Corp Control, la locuințele ANL. Practic, Misăilă nu a avut nicio probă pentru a-și susține acuzațiile din dosar. Ne dă pe toți în judecată pentru a ne intimida, însă nu va reuși să ne pună pumnul în gură. În loc să se ocupe de lucruri importante pentru municipiul Focșani primarul intentează procese pe bandă rulantă”, a precizat Ana Maria Dimitriu.

Citește și:   Veste bună pentru școlarii din Vrancea: vor beneficia de transport gratuit între casă și școală

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.