Primarul Misăilă, testat pozitiv cu COVID-19. Marcel Ciolacu a fost astăzi la Focșani și a evitat să dea ochii cu Oprișan.

Primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a anunțat că a fost testat pozitiv cu COVID-19, astfel că va sta izolat în următoarele zile conform normelor anunțate de autorități. Numele lui Misăilă este vehiculat ca viitor președinte al PSD Vrancea.

În ziua în care Misăilă a confirmat pentru mass-media locală că a ieșit pozitiv la COVID-19, la Focșani a ajuns și Marcel Ciolacu, președintele PSD, acesta venind cu Paul Stănescu, secretarul general al PSD, și cu parlamentarii PSD de Vrancea, Angel Tâlvăr și Dragoș Bârlădeanu, cei care nu au fost văzuți pe străzi în Focșani de alegători în ultimii patru ani, decât în mod excepțional. Deși au candidat pe liste la Consiliul Județean pe listele PSD, Tâlvăr și Bârlădeanu au renunțat la mandatele obținute pe 27 septembrie, preferând să rămână parlamentari. Se poate spune că a lor candidatură a fost o cacealma dată alegătorilor vrânceni. Cât despre Oprișan, circulă informații că l-a așteptat azi la sediul PSD pe Marcel Ciolacu, însă acesta nu s-a dus să se întâlnească cu el.

FOTO: Oprișan și Angel Tîlvăr

Citește și:   Raluca Ioan, senator PNL de Vrancea: ”La mulți ani, dragi vrânceni!”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.