Ionel Cel-Mare, vicepreședinte al CJ Vrancea în mandatul 2020 – 2024. Acesta și-a dat votul pentru ca Oprișan să fie ales al doilea vicepreședinte

În cadrul ședinței ordinare a CJ Vrancea din 29 octombrie 2020, convocate de președintele Cătălin Toma, primul punct al ordinei de zi a fost de alegere a vicepreședinților Consiliului Județean Vrancea, mandatul 2020-2024. În urma celor 31 de voturi valabil exprimate, din totalul de 32, consilierul județean Ion Cel-Mare a obținut maximum de voturi, adjudecându-și funcția de vicepreședinte. Un vot a fost nul la prima exprimare a votului. Pentru celelalte două nominalizări, Mihăiță Lepădatu și Marian Oprișan, care au obținut 15, respectiv, 16 voturi, se va organiza un nou scrutin de alegere pentru al doilea vicepreședinte, întrucât numărul minim de voturi necesare este de 17.

UPDATE: Marian Oprisan a ieșit vicepreședinte cu 17 voturi,  în timp ce Mihăiță Lepădatu a obținut doar 15. După numărul de voturi exprimate, este evident că aleșii ALDE, Ionel Cel – Mare și Dorina Săpunaru, au rămas de partea lui Marian Oprișan.

Citește și:   RISIPĂ de BANI PUBLICI! Oprișan vrea să cumpere, cu un miliard de lei vechi, o nouă mașină de teren, deși are una performantă la dispoziție!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.