VIDEO: Inginerul agronom Andrei Pascal, angajat la Comcereal, a murit într-un accident de circulație produs în Vaslui

Un grav accident rutier s-a produs luni seară pe drumul european 581, pe raza comunei Costești din udețul Vaslui. Accidentul extrem de grav s-a soldat cu doi morți si patru răniti. Una dintre persoanele decedate era din Vrancea, inginerul agronom Andrei Pascal de la Comcereal.

Tânărul inginer se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Vrancea când a lovit un cap de pod, apoi a intrat într-un BMW pe care l-a proiectat în afara carosabilului. După impact, autoturismul condus de Andrei Pascal a continuat să se rostogolească pe șosea, a intrat pe contrasens unde a fost lovit de o mașină înmatriculată în Iași, care venea din sens opus. Mașinile au ajuns una peste alta și s-au transformat într-un morman de fiare. Tânărul inginer angajat a murit pe loc. Cealaltă victimã care a decedat, fetița, se afla împreună cu părintii și cu fratele ei de 9 luni, în autoturismul BMW care a ajuns pe câmp. Traficul la fața locului a fost blocat aptoximativ trei ore”, au precizat jurnaliștii de la Vremea Nouă.

FOTO & VIDEO: Vremea Nouă (Vaslui)

Citește și:   Încă o IMAGINE care-i dă de gol pe oficialii Spitalului Județean: delegația PSD a intrat și în salonul cu bebeluși în incubatoare, acolo unde securitatea medicală ar trebui să fie maximă.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.