Consilierii PNL, USR și PLUS au dat dovadă de unitate și încredere reciprocă, votând împotriva baronului Oprișan

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea, prin vocea președintelui Cătălin Toma, mulțumește consilierilor județeni PNL, USR și PLUS pentru voturile date astăzi privind alegerea vicepreședinților Consiliului Județean Vrancea. „Vă pot spune că garantez pentru toți consilierii din alianță în ceea ce privește votul dat astăzi. Niciun consilier județean PNL, USR sau PLUS nu a votat astăzi pentru Marian Oprișan. Le mulțumesc pentru încredere și pentru că au dat dovadă că fac parte dintr-o echipă unită, principială și care își dorește dezvoltarea Vrancei. Pe de altă parte, regret și condamn votul dat de consilierii ALDE în favoarea baronului Oprișan, asta demonstrând că unii nu reușesc să se separe de trecut și să pună umărul la renașterea Vrancei„, a precizat președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma.

În ceea ce privește atacurile nefondate ale unor membri USR la adresa consilierilor județeni PNL, acestea nu fac cinste celor care susțin că vor o schimbare în bine a Vrancei. E nevoie de unitate și încredere, nu de atacuri nefondate, bazate pe speculații. Respingem orice încercare de manipulare a unor persoane care nu știu cum au stat lucrurile la ședința ordinară de astăzi, o ședință în care consilierii PNL, USR și PLUS au dat dovadă de unitate și încredere reciprocă.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 29 octombrie 2020

Citește și:   DRAMĂ: A murit asistenta medicală de la Spitalul Județean din Focșani care căzuse pe scări în propria-i casă.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.