CNAS Vrancea anunță că 5496 carduri naţionale de sănătate vor fi distribuite asiguraților

Într-un comunicat de presă, Casa de Asigurări de Sănătate Vrancea anunţă că un lot de 5496 de carduri naţionale de asigurări  de sănătate vor fi distribuite prin intermediul Companiei Naţionale Poşta Română S.A în următoarele 30 zile, la domiciliul asiguraţilor. Dacă după 30 de zile persoanele asigurate nu sunt găsite la domiciliu, acestea îşi vor ridica cardul naţional de sănătate de la Casa de Asigurări de Sănătate Vrancea, cu sediul în Mun. Focşani, str. Cuza-Vodă 52 Bis.

Facem precizarea că aceste carduri naţionale de sănătate s-au tipărit pentru persoanele care au devenit asiguraţi la data emiterii cardului şi pentru care nu au fost tipărite carduri naţionale de sănătate în primele loturi, respectiv: persoane care au dobândit calitatea de asigurat pentru prima dată la data emiterii cardului, persoane care şi-au pierdut calitatea de asigurat şi au dobîndit această calitate la data tipăririi cardului şi persoane care au împlinit vârsta de 18 ani şi au deţinut calitatea de asigurat la data emiterii cardului.

De reţinut este faptul că persoanele care sunt asigurate şi nu au card de sănătate emis beneficiază de servicii medicale fără niciun fel de restricţie. De asemenea, precizăm că procesul de tipărire a cardurilor este unul continuu, astfel pentru persoanele care dobândesc calitatea de asigurat pentru prima dată, pentru persoanele care şi-au pierdut calitatea de asigurat şi dobândesc ulterior calitatea de asigurat, precum şi pentru persoanele care împlinesc vârsta de 18 ani şi deţin calitatea de asigurat urmează să li se tipărească cardurile în perioada următoare.

Biroul de presă CAS VRANCEA

Citește și:   DRAMĂ: Un băiețel de 7 ani va fi transformat în fetiță, în ciuda opoziției tatălui. Mama sa a câștigat custodia și a obținut de la instanță dreptul de a schimba sexul copilului!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.