Paul Costea, ”Spaima din Urechești”, președintele PSD din localitate, i-a spart 3 dinți unui om care i-a spus că nu vrea să-l mai voteze!

Paul Costea (foto jos), președintele PSD Urechești, poreclit pe plan local ”Spaima din Urechești”, l-a snopit în bătaie pe un cetățean din comună, după ce acesta i-a spus că nu vrea să mai voteze la alegerile locale cu el, pentru că ”nu are calitate”. Mai mult, agresorul s-a înfuriat și mai tare când a aflat că victima s-a declarat votant al candidatului PNL la Primăria Urechești, Nistor Bratosin.

Paul Costea este finul lui Nicușor Statache (șeful de la Parking Focșani) și administrează firma de salubrizare Ecoderatizare SRL. Victima lui se numește Silviu Chiric. Acesta s-a ales cu trei dinți sparți, scoțându-și certificat medico-legal în care este scris negru pe alb că necesită 7-8 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Bătăușul este cunoscut cu porecla de ”Spaima din Urechești”, cunoscuții afirmând că are doar trei clase, neajungând vreodată măcar la gimnaziu. Mai mult, Paul Costea ar viza și funcția de viceprimar la Urechești după alegerile din data de 27 septembrie. El nu a putut fi contactat pentru a ne spune de ce a ales violența în cazul de față. (A. A.)

Citește și:   Deputatul PNL Ion Ștefan a preluat mandatul de ministru al Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.