Oprișan, încă un ȘOC în campania electorală: a văzut zeci de poze cu Merlin Ivancea și Cătălin Toma în Slobozia Bradului, plecând nervos spre Focșani.

Marian Oprișan a primit un duș rece la Slobozia Bradului, acolo unde a fost în campanie în urmă cu câteva zile. După ce a văzut că la casele oamenilor sunt afișate zeci de poze cu adversarul său direct în alegerile din 27 septembrie, senatorul PNL Cătălin Dumitru Toma, Oprișan a renunțat să termine traseul electoral pe care și l-ar fi dorit cei din PSD Slobozia Bradului. Venit la 17.10 în comună, Oprișan era deja văzut la ora 18.00 în Focșani, de către o echipă PNL aflată în campanie. Asta înseamnă că a stat 20 – 25 de minute la Slobozia Bradului, lucru confirmat de oamenii din comună. Aceștia susțin că Oprișan s-a enervat de ceea ce a văzut și a ales să-și întrerupă periplul electoral.

Spre comparație, echipa senatorului Toma, însoțit de ministrul Dezvoltării Ion Ștefan, a stat aproape 3 ore de vorbă cu oamenii din Slobozia Bradului, la două zile distanță după vizita lui Oprișan în comuna condusă acum de Iulian Dumitru (PSD). Acesta se va duela cu Merlin Ivancea (PNL), pe 27 septembrie a. c. (Ana A.)

Citește și:   CUP SA Focșani vine cu precizări privind facturarea serviciului de canalizare

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.