Oprișan a lipsit de la înmormântarea primarului PSD de la Cîmpuri pentru că s-a dus să se distreze pe Coasta de Azur

Oprișan a lipsit de la înmormântarea primarului PSD de la Cîmpuri pentru că s-a dus să se distreze pe Coasta de Azur, la ziua patronului ziarului Adevărul, căruia DIICOT i-a pus sechestru pe avere

Dezvăluirea îi aparține fostului său coleg de partid, deputatul PSD Cristian Rizea

Marian Oprișan nu prea calcă pe la serviciu, la Consiliul Județean Vrancea, plimbându-se mai mult pe la București sau stând la palatul de la Bolotești, atunci când nu călătorește în diverse locații exotice de pe mapamond. Deși vrea să pară un altfel de om, dezvăluirile celor din jurul său îi arată adevăratul caracter. Astfel, Oprișan nu s-a dus la înmormântarea colegului său de partid, primarul PSD de la Cîmpuri, Costel Mateiu, pe 26 iulie a. c., pentru că a plecat în vacanță pe Coasta de Azur, la ziua amicului său Cristi Burci (25 iulie), patronul Prima TV și al ziarului Adevărul. Ziar care tocmai i-a aranjat baronului un interviu în plină campanie electorală, interviu în care Oprișan a fost lăsat să defileze cum a vrut, făcând tot felul de declarații nereale, fără a prezenta vreo dovadă. Nu știm dacă a fost singura ieșire externă a lui Oprișan în această perioadă de epidemie COVID-19, dar știm sigur că baronul a lipsit de la toate ședințele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vrancea, deși este vicepreședinte, ședințe la care s-a discutat pe marginea problemelor legate de COVID-19. Iar când a murit primarul PSD de la Vintileasca, Georgel Spătaru, Oprișan a fost la înmormântare, pentru că s-a nimerit să fie în țară.

Ce dezvăluiri a făcut Rizea cu privire la Oprișan și la petrecerea de pe Coasta de Azur

Citește și:   Oprișan ne crede proști. A postat un anunț cu o zi înaintea alegerilor: ”Zilele următoare CJ va lansa licitația internațională pentru studiul de fezabilitate al noului spital județean”. Dar ce-ai făcut, baroane, 27 de ani? Ai dormit? Pe cine crezi că mai păcălești?

Iată ce a postat fostul deputat PSD pe site-ul său, referitor la „escapada” lui Oprișan: ”Pentru cei care erau curioși să afle ce mai face șmecherul miliardar Cristi Burci (…) vă pot anunța că se simte foarte bine organizând chiar în week-end-ul care vine, pe Coasta de Azur, o petrecere de zile mari, cu invitati unul și unul, majoritatea șmecherilor invitați anunțându-și prezența! Astfel în seara de sâmbătă, 25 iulie 2020, la celebra și discreta locație Zelo’s Beach din portul turistic Beaulieu-sur-Mer, miliardarul Cristi Burci își va aniversa împlinirea frumoasei vârste de 55 de ani! Printre invitații care deja au confirmat participarea la cel mai tare party anual românesc de pe Coasta de Azur, se numără: Marian Oprișan, Nicolae Dumitru (Niro), Șerban Mihăilescu, Remus Truică, Mihai Văcăroiu (…)”.

Ediție de Vrancea l-a contactat pe deputatul Rizea ulterior zilei de 25 iulie, pentru a-l întreba dacă Oprișan s-a dus până la urmă la ziua lui Burci. Rizea ne-a confirmat: ”Da, a fost și Marian Oprișan, mai ales că e bun prieten și cu italianul care e proprietarul Zelo’s Beach, Luigi Forciniti, pe care și el și Burci l-au invitat deseori în România!”.
Oprișan vrea să rămână președintele CJ Vrancea și după alegerile locale din 27 septembrie, pentru a continua probabil în același stil: lipsă de la serviciu, plimbări la București și în străinătate etc., în timp ce Vrancea se află la coada clasamentelor legate de nivelul de trai!

Material comandat de PNL Vrancea. Realizat de Motivus Media. Cod MF AEP: 21200012.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.