Început de an școlar, cu ghiozdane pline, pentru copiii unei familii cu posibilități financiare reduse din județ

Pentru fiecare elev, părinte și profesor, un nou an de învățământ reprezintă o nouă provocare mai ales în condițiile speciale generate de efectele pandemiei SarsCov2.

Cu toţii ne dorim o viaţă mai sigură pentru familiile noastre, copiii noştri, pentru întreaga comunitate! Ca poliţişti, membri ai comunităţii, grija noastră este, înainte de toate, să veghem la liniştea şi siguranţa tuturor.

După prima săptămână de școală, ca în fiecare an, poliţiştii au oferit rechizite complete unor copiii cu posibilităţi financiare reduse din comuna Garoafa, pentru a-i sprijini să frecventeze cursurile. De asemenea, copiilor le-au fost oferite alimente, produse de igienă, haine, dulciuri și fructe.

Mesajul nostru clar a fost acela că îndemnăm copiii să meargă la şcoală, să aibă rezultate bune, pentru a deveni un sprijin pentru comunitate şi a dezvolta un comportament adecvat.

Am discutat și cu părinţii pentru a-i conştientiza pe aceştia cu privire la importanţa frecventării cursurilor şcolare de către copii şi importanţa educaţiei pentru dezvoltarea acestora.

Prin astfel de acțiuni, sperăm să stimulăm dezvoltarea unui comportament antiinfracţional şi antivictimal, promovând educaţia – factor principal în activitatea de prevenire a infracţionalităţii.

Polițiştii vrânceni sunt alături de școlari și le doresc multă sănătate, entuziasm, curiozitate şi putere de muncă pentru obținerea unor rezultate deosebite.

Citește și:   Asociația Femeilor Ortodoxe a oferit daruri pentru 250 de copii

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.