FOTO: Oprișan a reclamat la 112 că este sechestrat în ”palatul de la Bolotești” de către mai mulți tineri care-i cereau să-și justifice averea.

Mai mulți tineri au parcat câteva mașini lângă gardul lui Oprișan de la Bolotești și i-au transmis că nu vor pleca de la fața locului până când autoritățile nu vor lămuri problema averii baronului de Vrancea.

FOTO: Altă mașină de lux din patrimoniul familiei Oprișan.

Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, a sunat apoi la numărul de urgență 112, pentru a reclama faptul că este sechestrat în casa familiei sale de la Bolotești. ”Să iasă Oprișan sau… mama lui sau autoritățile să ne explice cum poate cineva cu o pensie mică, după ce a lucrat la o fabrică de confecții, să dețină un complex de case de câteva milioane de euro. A venit timpul ca autoritățile să răspundă la acest lucru și îi cerem public președintelui Consiliului Județean Vrancea să iasă și să ne răspundă la aceste întrebări”, a fost declarația dată de unul dintre tinerii prezenți la fața locului, George Simion, membru al unui partid politic (AUR) nemulțumit de modul în care familia Oprișan a ajuns să dețină un domeniu imobiliar de o valoare foarte mare. (A. A.)

FOTO: Una din mașinile deținute de familia Oprișan, filmată când a ieșit de pe poarta ”palatului” de la Bolotești.

Citește și:   Echipa Cătălin Toma & Ion Ștefan: ”Am promis! Am făcut! Facem în continuare!” Peste 15 kilometri de drumuri naționale asfaltate complet în Vrancea luna aceasta! Și acțiunea CONTINUĂ!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.