Dan Barna, impresionat de forța PNL, după întâlnirea de ieri cu Ion Ștefan

”Da, Focșaniul merită să-l schimbați pe Misăilă”, le-a transmis Barna oamenilor cu care s-a întâlnit!

Ne bucurăm că Dan Barna a realizat că doar Ion Ștefan îl poate bate în alegeri pe Misăilă”, au precizat mai mulți liberali din echipa de campanie a ministrului Ștefan.

Președintele USR Dan Barna s-a întâlnit ieri la Focșani, în campanie, aproape de Piața Unirii, cu echipa PNL condusă de ministrul Ion Ștefan, candidat la Primăria Focșani, și de senatorul Cătălin Dumitru Toma, candidat la președinția CJ Vrancea. Aceștia erau alături de zeci de membri PNL și simpatizanți, Dan Barna fiind realmente impresionat de forța echipei liberale. Dan Barna a admis că Focșaniul merită să-l dea jos din fruntea Primăriei pe Cristi Misăilă (PSD) și a urat succes în alegeri echipei PNL. ”A fost un semnal clar de susținere a echipei noastre. Așa l-am perceput pe Dan Barna și mă bucur că a realizat că doar Ion Ștefan îl poate învinge pe Misăilă. Deși n-a spus-o cu subiect și predicat, și-l înțelegem, din ceea ce a transmis am dedus că îl vrea învingător pe Ion Ștefan, chiar și Barna fiind realist cu privire la șansele candidatei care reprezintă USR-PLUS”, ne-a declarat un viitor consilier PNL în CL Focșani.

Material comandat de PNL Vrancea. Realizat de Motivus Media. Cod MF AEP: 21200012.

Citește și:   HALAL edil. Primarul PSD Misăilă către o consilieră din opoziție: ”Nu înțelegi pentru că ești blondă!” Misăilă și-a făcut un obicei din a jigni femeile!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.