”Caracatița” PSD de la CUP Salubritate. Nașul lui Misăilă face parte din Consiliul de Administrație, alături de cumătrul Ralucăi Dan și de un consilier personal al aceluiași Cristi Valentin Misăilă!

Social-democratul Adrian Vulpoiu (foto jos dreapta), finul consilierului PSD Mihai Nedelcu (foto centru), este director al CUP Salubritate, fiind unul din prietenii edilului Cristi Misăilă, cu care petrece adesea clipe minunate, inclusiv la mitingurile PSD de la București.

În Consiliul de Administrație de la CUP Salubritate, se regăsesc Cătălin Vrabie, cumătrul Ralucăi Dan, mâna dreaptă a lui Oprișan, Liviu Ioan Oloeriu (foto jos, alături de edil), nașul de cununie al primarului Cristi Valentin Misăilă și Marius Manoliu, consilierul personal al aceluiași primar de Focșani. Numirile celor trei membri ai Consiliului de Administrație au fost făcute prin vot de majoritatea PSD din Consiliul Local Focșani.

Mergând mai departe, trebuie să spunem că doamna Cristina Maria Vasilescu, directorul economic al CUP Salubritate, îl are cumnat pe Gheorghe Vasilescu, directorul CUP SA, din care s-a desprins CUP Salubritate, Vasilescu fiind omul de bază al lui Marian Oprișan. Cu așa echipă, formată numai din politicieni care nu au avut nicio legătură cu activitatea de salubrizare a unui oraș, să ne mai mirăm că există o curățenie precară în Focșani și că există o gestionare defectuoasă a problemelor de mediu? Lipsa de competență în materie și de expertiză a oamenilor impuși de PSD pe sistemul rudelor cu carnet (sau fără) de partid are repercursiuni directe asupra modului în care este gestionată activitatea de la CUP Salubritate.

Material comandat de PNL Vrancea. Realizat de Motivus Media. COD MF AEP: 21200012

Citește și:   HeliPol, noul proiect al MAI prezentat în ședința de guvern de astăzi de ministrul liberal Cătălin Predoiu

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.