BEJ Vrancea a decis: Oprișan a ÎNCĂLCAT LEGEA!

Biroul Electoral Județean Vrancea a hotărât că Marian Oprișan, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, și-a făcut campanie electorală pe pagina oficială de Facebook a instituției CJ, lucru nelegal.

BEJ a stabilit că sesizarea făcută de PNL Vrancea este întemeiată și adecis admiterea acesteia: ”Admite contestația nr. 260/3.09.2020 formulată de Partidul Național Liberal Filiala Vrancea împotriva candidatului PSD Organizația Vrancea la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, Oprișan Marian, pentru folosirea nelegală a paginii on – line oficiale a Consiliului Județean Vrancea în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2020” (extra din hotărârea BEJ pe 3 septembrie).

În mod surprinzător, însă, BEJ i-a trimis doar o recomandare lui Oprișan, de parcă baronul poate să țină cont sau nu de ea (legislație), în loc să-i trimită o rezoluție de impunere a respectării legii. Recomandăm respectarea legii sau cerem ferm respectarea legii? (F. S.)

Citește și:   Senatorul Cătălin Toma a anunțat că pensionarii vor primi tichete și vouchere

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.