BEJ Vrancea a decis: Oprișan a ÎNCĂLCAT LEGEA!

Biroul Electoral Județean Vrancea a hotărât că Marian Oprișan, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, și-a făcut campanie electorală pe pagina oficială de Facebook a instituției CJ, lucru nelegal.

BEJ a stabilit că sesizarea făcută de PNL Vrancea este întemeiată și adecis admiterea acesteia: ”Admite contestația nr. 260/3.09.2020 formulată de Partidul Național Liberal Filiala Vrancea împotriva candidatului PSD Organizația Vrancea la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, Oprișan Marian, pentru folosirea nelegală a paginii on – line oficiale a Consiliului Județean Vrancea în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2020” (extra din hotărârea BEJ pe 3 septembrie).

În mod surprinzător, însă, BEJ i-a trimis doar o recomandare lui Oprișan, de parcă baronul poate să țină cont sau nu de ea (legislație), în loc să-i trimită o rezoluție de impunere a respectării legii. Recomandăm respectarea legii sau cerem ferm respectarea legii? (F. S.)

Citește și:   HARTĂ FOTO: S-au stabilit zonele din Vrancea pe unde va trece Autostrada A7 Ploiești - Focșani - Bacău - Pașcani sau Drumul Expres 5 (DX5). Traseul apropiat de Focșani va traversa drumurile către Milcovul și Răstoaca, la est de Mîndrești!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.