Recomandări preventive şi sfaturi pentru reducerea victimizării/ Dialog poliţişti-elevi-părinţi în zona unităţilor de învăţământ

Astăzi, poliţiştii Biroului Siguranță Școlară și cei ai Compartimentului de Analiza şi Prevenirea Criminalităţii au desfăşurat activităţi preventiv-educative la patru unităţi de învăţământ din județul Vrancea.
Astfel, poliţiştii s-au deplasat pentru discuţii pe teme preventive în localitățile Soveja, Răcoasa, Câmpuri și Rotilești .

Poliţiştii au dezbătut cu elevii şi părinţii din zona adiacentă a şcolilor diverse subiecte de interes asociate diferitelor categorii de vârstă, precum delincvenţa juvenilă, riscul victimizării, siguranța rutieră dar şi prevenirea violenţei domestice și a bullying-ului.

De asemenea, în contextul actual al pandemiei şi ţinând cont de necesitatea majoră de a respecta măsurile de protecţie sanitară, au fost abordate şi dezbătute subiecte legate de importanţa adoptării unui comportament responsabil pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus, inclusiv prevederile cadrului normativ în domeniu.

Citește și:   Au sosit CAMPIONII MONDIALI! Echipa de robotică a fost întâmpinată la Aeroportul Otopeni de Dragoș Ciobotaru, omul care a colaborat cu elevii de la Cuza și a crezut în ei încă de acum 2 ani!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.