PNL Vrancea propune peste 150 de tineri pe listele pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, dintre care peste 40 de tineri se află pe locuri eligibile

Tineretul Național Liberal – Filiala Vrancea se prezintă în fața alegătorilor vrânceni cu un număr record de tineri care se vor regăsi pe listele Partidului Național Liberal Vrancea la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Mă bucur foarte mult pentru colegii mei din cadrul TNL Vrancea pentru faptul că și-au asumat aceste candidaturi pe listele PNL Vrancea. Totodată, mulțumesc conducerii PNL Vrancea, în frunte cu președintele PNL Vrancea – senatorul Cătălin Dumitru Toma, cât și tuturor candidaților la funcția de primar pentru faptul că au încredere în noua generație și în colegii mei. Este o onoare și o responsabilitate pentru fiecare dintre noi să venim în fata cetățenilor din postura de candidați pentru funcțiile de consilier local, viceprimar și de primar. Dar acest lucru nu este de ajuns! A fi tânăr nu este suficient, de aceea îmi doresc ca acest pas să fie o primă etapă din viața politică a noastră. Trebuie să demonstrăm că suntem o #ALTFEL de generație de politicieni, trebuie să venim cu soluții concrete la problemele oamenilor și să nu îi mințim, așa cum au fost ani la rând. Trebuie să fim sinceri în fața lor, trebuie să îi ajutăm să își recâștige încrederea pierdută în fața clasei politice, iar acest lucru se poate face doar prin muncă, determinare, voință și perseverență.

Îmi exprim încrederea și îi asigur pe colegii mei de tot sprijinul de care vor avea nevoie în inițierea, implementarea și promovarea proiectelor pe care le vor avea pentru comunitățile din care fac parte.
Trebuie să recunoaștem, este o șansă unică pe care o avem la alegerile din 27 septembrie 2020. Trebuie să punem STOP administrației nocive care ne-a condus în ultimii ani, atât în Municipiul Focșani, cât și în județul Vrancea. Vrancea merită, poate și trebuie să se dezvolte la standardele anului 2020!
Vă invit să susțineți candidații Partidului Național Liberal Vrancea: Ion Ștefan la Primăria Municipiului Focșani și Cătălin Toma la Consiliul Județean Vrancea, alături de lista consilierilor locali și lista consilierilor județeni, iar împreună cu dumneavoastra să scriem istorie pentru județul Vrancea pe 27 septembrie”, a declarat președintele TNL Vrancea, Claudiu MATEI.

Material comandat de PNL Vrancea. Realizat de Motivus Media. Cod MF AEP: 21200012.

PROMO

1 thought on “PNL Vrancea propune peste 150 de tineri pe listele pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, dintre care peste 40 de tineri se află pe locuri eligibile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.