DN2 N Dumbrăveni – Jitia a fost asfaltat. În prezent se toarnă asfalt pe traseul Bogza – Caiata – Dumbrăveni

PNL Vrancea își ține promisiunile! Lucrările de reabilitare a DN 2 N au fost finalizate pe tronsonul Dumbrăveni – Jitia (inclusiv marcajul rutier atât de util mai ales pe timp de noapte), iar acum se asfaltează pe traseul Bogza – Caiata – Dumbrăveni. Angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași au reușit în numai o lună să toarne un covor asfaltic nou pe 34 de kilometric, iar până la finele acestei săptămâni se va mai turna asfalt pe alți 4 kilometri. De aproape 10 ani nu s-a mai asfaltat în aceste zone!

Am înțeles problema vrâncenilor pe Valea Râmnicului legată de DN2N. Acum proiectul de reabilitare se apropie de final! Am promis că se va turna asphalt, iar oamenii vor putea circula în condiții de siguranță. De asemenea, în scurt timp, se va interveni și la podul dintre Jitia și Vintileasca, care va fi reparat de CNAIR, prin lucrări de remediere a efectelor produse de calamitățile naturale si reabilitare, ulterior urmând a fi refăcut și covorul asfaltic dintre cele două commune. De altfel, lucrările premergătoare intervenției efective la podul de la Jitia au început deja (n. r. – foto sus)”, a declarat ministrul Ion Ștefan, cel care va candida la Primăria Focșani din partea PNL. ”Guvernul liberal a înțeles importanța infrastructurii rutiere și a alocat fonduri pentru reabilitarea drumurilor de interes național”, a precizat și senatorul Cătălin Dumitru Toma, candidat la șefia CJ Vrancea.

 

Material comandat de PNL Vrancea. Realizat de Motivus Media SRL. Cod mandatar financiar 21200012.

Citește și:   UAT COMUNA SLOBOZIA BRADULUI anunță începerea proiectului cu titlul „Lucrări de creștere a eficienței energetice imobil Casa Specialistului, Comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea”

PUBLICITATE

1 thought on “DN2 N Dumbrăveni – Jitia a fost asfaltat. În prezent se toarnă asfalt pe traseul Bogza – Caiata – Dumbrăveni

  1. Bogza Martinești cind se va asfalta ???? Nu face parte din același Drum???
    De ce sa ocolim 30 ani acest Traseu .?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.