Senatorul Cătălin Toma îl pune la punct pe Oprișan: ”Este asociat cu un alt investitor din curtea Spitalului Județean?”

Senatorul Cătălin Dumitru Toma a replicat astăzi după comunicatul dat de CJ Vrancea în care se afirmă că liberalii ar fi împotriva construirii unui centru oncologic în curtea Spitalului Județean din Focșani. În realitate, consilierii județeni PNL au votat pentru în ședința CJ de anul trecut, însă Oprișan are probleme cu avizele pentru că, cel mai probabil, nu există un proiect viabil în sensul celor promise de baron. Mai exact, firma agreată de Oprișan are zero angajați, datorii pe bandă rulandă în ultimii ani și profit ioc! Iată replica senatorului Toma:

Aflat în campanie electorală după modelul în care și-a absolvit studiile, adică „la distanță„, Oprișan folosește pentru a nu știu câta oară în scop electoral instituția pe care o conduce și copiii. În primul rând nu cred că onor Consiliul Județean are acțiuni la firma care dorește construirea unei clinici de oncologie, chiar dacă managementul este asemănător. Firma avea, potrivit declarațiilor date Ministerului Finanțelor, în anul 2019 zero (0) angajați, zero (0) lei cifră de afaceri și pierderi (-) de 50096 lei. În plus, construcția pe care o flutură Oprișan în scop electoral nu este o clinică destinată exclusiv copiilor, titlul dat de el fiind unul populist, lipsit de bun simț și scrupule.

Reamintesc faptul că liberalii au votat în favoarea construirii unei astfel de clinici, obiecțiile fiind legate de seriozitatea investitorului, unul care are un proiect similar, vechi de câțiva ani, și la Rm. Vâlcea, aflat la același stadiu ca numărul de angajați. Zero. Ultimul baron din România se leagă de niște documente cerute de Ministerul Sănătății, nu de Toma sau Ștefan. Dacă ar fi să studiem foarte atent ce se întâmplă cu firma aproape fantomă și relațiile dintre conducerile C.J. Vrancea și C.J. Vâlcea, ar fi mai indicat să se ceară intervenția D.N.A., nu doar trei avize”. (T. P.)

Citește și:   ISU Vrancea: Activități preventive desfășurate la unitățile de turism și agrement

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.