IPOCRIZIE: ”Candidez pentru a răcori Focșaniul de corupție!”, scria Corina Atanasiu (USR) pe FB, după ce a stat cu Misăilă, Imireanu și alții ”la masă”!

Corina Atanasiu (USR Focșani), candidat la Primăria Focșani, nu a vrut să facă alianță cu PNL, așa cum au făcut colegii ei din USR Vrancea pentru Consiliul Județean, gestul ei fiind unul care ajută, practic, candidatul PSD la Primăria Focșani. Pe Cristi Misăilă mai exact.

De ce-l ajută direct sau indirect Corina Atanasiu pe Misăilă? Zeci de oameni au scris pe FB despre colaborarea dintre Atanasiu și Misăilă din anii precedenți. ”Se mutase practic în Primăria Focșani. Stătea aici zile în șir. Era apropiată de primar și de oamenii lui”, a precizat o fostă angajată  a Primăriei Focșani.

Ei bine, Corina Atanasiu spunea că vrea să candideze pentru că vrea ”să scape Focșaniul de corupți” și pentru a ”se termina odată cu incompetența și reaua voință a celor care secătuiesc orașul de resurse de prea mult timp”.

Păi, cum se poate doamna Atanasiu să afirmați asta când ați stat la masă în Primăria Focșani atâta timp cu oameni din administrația locală pe care o catalogați acum coruptă și incompetentă?

În loc să ieșiți public să denunțați cu subiect și predicat neregulile, actele de corupție etc. dvs. ați preferat să lucrați în continuare cu oameni pe care acum, indirect (nu-i numiți cu nume și prenume), la modul general, îi criticați? (A. A.)

Corina Atanasiu, alături de primarul Misăilă și alți oficiali din Primăria Focșani, la diversele ședințe ținute împreună:


Citește și:   Serviciul de Probaţiune Vrancea va participa la întâlnirea regională cu tema „PROVOCĂRI ŞI PERSPECTIVE ÎN LUCRUL CU PERSOANELE CONDAMNATE AFLATE ÎN PROBAŢIUNE”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.