EXCLUSIV: USR Focșani a ”vândut meciul” pentru Primăria Focșani, în favoarea PSD! Corina Atanasiu, fosta colaboratoare a lui Misăilă, n-a vrut să facă alianță cu PNL, deși NU are nicio șansă să câștige alegerile.

Lovitură de teatru în această seară, astăzi fiind ultima zi în care se putea face o alianță anti-PSD și la Focșani, pentru Primăria din localitate, după alianța făcută de PNL și USR-PLUS pentru susținerea senatorului Cătălin Dumitru Toma împotriva lui Marian Oprișan, la CJ Vrancea.

Ei bine, Corina Atanasiu (din București), candidata USR Focșani la Primăria Focșani, nu a vrut să facă alianță împotriva PSD-ului la Focșani, după ce a colaborat mai mult timp cu Primăria condusă de Cristi Misăilă. În ce condiții și cum, vom analiza foarte curând. Până atunci, asistăm la o manipulare grosolană a lui Cristian Ghinea (USR), care a scris pe FB că Atanasiu ”se ia la trântă cu Oprișan”. Bună glumă, nu? În condițiile în care candidatura ei ajută PSD-ul lui Oprișan!

Dacă USR Vrancea (prin președintele Mihăiță Lepădatu și Liviu Mălureanu, cel care a renunțat la candidatură în favoarea lui Cătălin Toma), a dat dovadă că își dorește să ”se ia la trântă” cu Oprișan, nu se poate spune același lucru despre USR Focșani.

Ediție de Vrancea va veni cu detalii în curând despre culisele candidaturii Corinei Atanasiu la Primăria Focșani, candidata USR având legătură cu Focșaniul doar pentru că s-a născut și a studiat aici, ea locuind în București de mai mulți ani, acolo având și familia, de altfel. Aaa, mai are legătură și cu Primăria Focșani condusă de pesedistul Misăilă, cu care a avut colaborări despre care vom scrie în zilele următoare. (Teodor PETRICEANU)

UPDATE: Într-un răspuns pe pagina de FB, Corina Atanasiu, a spus că a negociat cu PNL dar nu a ajuns la un acord, fără a explica în mod concret de ce nu a fost de acord cu o alianță împotriva PSD-ului și la Focșani, nu doar la CJ Vrancea.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.