ULTIMA ORĂ: Primăria Focșani a trimis acasă, în autoizolare, contacții direcți ai angajatei depistate cu COVID-19!

Informațiile prezentate astăzi în exclusivitate de către ziarul nostru au fost confirmate de comunicatul emis de Primăria Focșani.

”Având în vedere faptul că un angajat al Primăriei Municipiului Focșani a fost confirmat pozitiv cu coronavirusul SARS-COV-2, fiind internat în acest moment la Spitalul Municipal Adjud, primarul Cristi Valentin Misăilă solicită conducerii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vrancea să dispună demararea, în regim de urgență, a unei anchete epidemiologice.

Totodată, se solicită testarea întregului personal al Primăriei Municipiului Focșani cu parte din kit-urile pentru testare COVID-19 puse la dispoziția DSP Vrancea gratuit, conform protocolului nr. 1739/14.04.2020, care prevede că acestea pot fi folosite pentru testarea cadrelor medico-sanitare, angajaților Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării Naționale, Poliției locale Focșani, funționarilor publici care intră în contact direct cu cetățenii, precum și a personalului care asigură serviciile de utilitate publică din municipiu.

Pe de altă parte, pentru a limita răspândirea pandemiei de coronavirus în cadrul Primăriei Municipiului Focșani, au fost dispuse următoarele măsuri:
• Persoanele care au fost contacți direcți ai angajatului confirmat pozitiv cu coronavirusul SARS-COV-2 se află în autoizolare, acasă, începând de joi, 23 iulie 2020;
• Joi, 23 iulie 2020, după orele de program, la Primăria Municipiului Focșani se va efectua o dezinfecție în TOATE birourile din instituție;
• Accesul publicului în zonele de Relații cu Publicul va fi restricționat;
• Toate evenimentele cultural-artistice programate pentru următoarea perioadă se anulează sau se amână, în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus la nivelul Județului Vrancea;

Primarul Municipiului Focșani face un apel public către toți cetățenii pentru a respecta cu strictețe măsurile de prevenire a răspândirii pandemiei de coronavirus.

Citește și:   DRAMA fraților Nișcoveanu, morți în Bulgaria după ce s-au înecat în Marea Neagră. Cosmin și Valentin, doi tineri de excepție, vor fi înmormântați în Cimitirul Sudic din Focșani.

Biroul de presă

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.