ULTIMA ORĂ: Pe 7 august se finalizează asfaltarea tronsonului de 30 de kilometri de pe DN 2 N, de la Jitia (pod km 46) până la Dumbrăveni (intersecția cu E 85).

Asfaltarea Drumului Național 2 N continuă în ritm alert. Utilajele DirecțieiRregionale de Drumuri și Poduri au ajuns la kilometrul 29, la ieșirea din localitatea Dumitrești spre Dumbrăveni. Practic, s-a asfaltat complet de la kilometrul 46 (podul de la Jitia), cu excepția unor porțiuni mici unde există podețe care vor fi reabilitate separat. Până la Dumbrăveni mai sunt circa 12 km de asfaltat, iar ritmul zilnic este de 1 km. Se estimează că pe 7 august va fi finalizat tronsonul Jitia – Dumbrăveni urmând apoi să se continue cu asfaltarea porțiunii de drum Jitia – Vintileasca.

Că-i convine lui Oprișan sau nu, realizarea acestui tronson de 30 de kilometri în doar o lună de zile, plus cei 3 km de pe DN 2 L de la Lepșa spre Mănăstirea Lepșa, asfaltați deja, s-a petrecut după ședința convocată în luna mai la Focșani, de către ministrul Ion Ștefan și senatorul Cătălin Dumitru Toma, ședință la care a participat șefa CNAIR și directorul regional al Direcției de Drumuri și Poduri Vrancea. ”Am dovedit că dacă vrei să faci ceva, se poate. Cine nu a făcut până acum, e clar că nu a vrut să facă. Asta e realitatea. Au avut putere deplină și la București și în Vrancea. Nu i-a oprit nimeni pe Oprișan și ai lui să modernizeze drumurile din județ”, a precizat președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma. (T. P.)

Citește și:   ANUNȚ: Societate comercială angajează economist/inginer și responsabil de mediu

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.