DSP Vrancea a demarat o anchetă epidemiologică la Primăria Focșani imediat după apariția primului caz de COVID-19

Direcția de Sănătate Publică Vrancea a început ancheta epidemiologică la Primăria Focșani imediat după confirmarea primului caz de COVID-19. De altfel, astăzi vor fi făcute și testările contacților direcți ai angajatei municipalității, depistate cu noul coronavirus, caz făcut public la data de 23 iulie 2020.

Ulterior, la nivelul Primăriei Focșani, a mai apărut un caz, în speță al domnului viceprimar, care a anunțat public acest lucru. Și în cazul dumnealui s-a demarat ancheta epidemiologică, odată ce am primit rezultatul de la laboratorul privat unde s-a efectuat testarea. În cadrul anchetei, domnul viceprimar a declarat că a avut doar contacți de familie. DSP Vrancea a procedat la trimiterea echipei de recoltare și testarea întregului personal angajat din Primăria Focșani, prin natura funcției avute domnul viceprimar interacționând cu multe persoane din cadrul instituției.

Totodată, solicităm oficialilor din cadrul Primăriei Municipiului Focșani, dar și din cadrul altor instituții, să se abțină de la a formula afirmații în necunoștință de cauză cu privire la faptul că instituția noastră nu ar fi demarat anchete epidemiologice în ceea ce privește instituția menționată anterior. Respingem categoric astfel de declarații făcute de oameni politici interesați să atace instituția noastră.

Comunicat emis de DSP Vrancea

Citește și:   Rezultate la Evaluarea Națională! Patru fete de 10 are Vrancea! Vezi în articol cum se numesc elevele care au plasat Vrancea pe locul 3 la nivel NAȚIONAL!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.