Primăria Biliești: ”Proiectul de asfaltare a unei străzi principale include și asfaltarea străduțelor laterale ale străzii principale, pe porțiuni cuprinse între 10 și 25 de metri. Suntem criticați fără sens de adversarii noștri politici!”

Primăria comunei Biliești aduce la cunoștința opiniei publice faptul că respinge toate acuzațiile formulate în mediul online de mai multe persoane din anturajul USR și al PSD, sau chiar de către unii membri USR și PSD, acuzații referitoare la calitatea lucrărilor efectuate în comună.

Aceste persoane încearcă să manipuleze fie cu bună știință, fie din lipsă de informații, conștiente că urmează alegerile locale și doar așa pot ieși în evidență. Reamintim celor interesați că în ultimii ani s-au asfaltat la noi în comună peste 13 kilometri de drumuri comunale (19 străzi și 14 „fundături” laterale), realizări incontestabile pe care cetățenii din Biliești le-au observat și le cunosc foarte bine. Nu lipsit de importanță este și faptul că autoritățile de control abilitate au făcut verificări și au constatat calitatea lucrărilor efectuate la Biliești.

În ceea ce privește situația unui așa-zis drum făcut „pe jumătate”, postat pe o rețea de socializare, oamenii trebuie să știe adevărul. Proiectul de asfaltare a unei străzi principale, cea la care ne referim acum având 650 de metri, include și asfaltarea străduțelor laterale ale străzii principale, pe porțiuni cuprinse între 10 și 25 de metri, astfel încât să se poată intra și ieși în siguranță de pe străduțele respective. E o cerință tehnică prinsă în proiect, cerință legată de accesibilitatea pe străduțele laterale. Deci nu a fost vorba de o stradă asfaltată incomplet, așa cum s-a prezentat în mediul online.

Din păcate, fără a cunoaște toate detaliile tehnice din proiect și fără a adresa întrebări Primăriei noastre, unele persoane se apucă să jignească și să distribuie minciuni. Orice discuție legată de activitatea primarului Vasile Chirilă și a Primăriei Biliești trebuie să pornească de la lucruri reale, nu de la minciuni propagate intenționat pe internet. Cine dorește, poate veni oricând la Primărie să se documenteze și să primească toate informațiile legate de proiectele noastre.

Citește și:   Final de tur în campionatul de old-boys. Câmpineanca este campioană de toamnă!

Încheiem prin a spune că tot ceea ce a mai rămas de asfaltat în Biliești va face parte din viitorul proiect de investiții depus deja de către Primărie la Compania Națională de Investiții (CNI), pentru obținerea finanțării. Avem încredere în oamenii de bună credință care vor analiza cu obiectivitate activitatea noastră și vor respinge minciunile apărute pe unele conturi de socializare.

Comunicat din partea Primăriei Biliești

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.