ULTIMA ORĂ: 6 incubatoare pentru nou născuți au fost livrate astăzi Spitalului Județean din Focșani

Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon din Focșani anunță că astăzi au fost aduse unității spitalicești 6 incubatoare din cele 10 achiziționate, restul de 4 urmând a fi livrate mâine, 30 iunie.
Contractul de 1,3 milioane RON a fost semnat, iar incubatoarele vor fi montate în secția de neonatologie pentru a fi la dispoziția cadrelor medicale și, implicit, a bebelușilor care au nevoie de ele.
Reamintim publicului faptul că vechile incubatoare aveau durata de funcționare expirată de multă vreme (erau utilizate de 8 – 10 ani), managerul suspendat al unității spitalicești putând înlocui incubatoarele încă de acum câțiva ani dacă s-ar fi preocupat cu adevărat de soarta nou născuților.

Noua conducere a Spitalului Județean din Focșani a luat măsuri cât mai rapid posibil după ce a aflat de situația incubatoarelor vechi din secția de neonatologie. ”Sub nicio o formă nu suntem Maternitatea Giulești 2, așa cum răuvoitorii au scris despre noi. Insistăm să adresăm acelei părți din mass-media care ne atacă periodic îndemnul să nu mai arunce cu noroi în actuala conducere a spitalului pentru că atacurile sunt nefondate, iar realitatea lăsată în urmă de managerul suspendat este dureroasă, chiar dacă unii se fac că nu văd ceea ce am găsit aici după ce am preluat funcția”, a precizat Elena Codruța Neagu (foto), managerul interimar.

Comunicat primit de la Spitalul Județean Focșani

Citește și:   Federația Asociațiilor de Elevi (FAE) solicită alinierea cu majoritatea statelor europene în ceea ce privește măsurile de protecție din școli

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.