Mîndrilă nu se poate abține! Îi aduce osanale lui Oprișan ori de câte ori are ocazia. Poate doar tovarășul Ceaușescu mai avea parte de așa ceva…

O companie farmaceutică din România a vrut să doneze un aparat de recoltare a plasmei Spitalului Județean din Suceava și pentru că spitalul din nordul țării a decis să nu îl folosească s-a ajuns la redirecționarea aparatului către Centrul de Transfuzii Sanguine din Focșani. Directorul companiei donatoare, pe numele său, Florin Hozoc, are origini vrâncene și a precizat că a avut discuții cu chirurgul Cristi Onia în privința aparatului.

Ce face Mîndrilă, managerul suspendat al Spitalului Județean în acest timp? Îi aduce osanale lui Oprișan: ”Prin sprijinul și mijlocirea președintelui Consiliului Județean, domnul Marian Oprișan, a venit azi un aparat de recoltare plasmă și la noi în Focșani”.

Concluziile le trageți singuri!

Citește și:   VIDEO. CONCURS: Câștigă una din cele 3 mingi de fotbal oferite de Ovidiu Burdușa, un vrâncean din Diaspora preocupat de problemele comunității din Panciu și nu numai!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.