Inconștiență din partea primarului Misăilă? Avid după imagine, edilul face vizite cu tentă electorală, având contact fizic direct cu doi bătrâni din Focșani, fără a folosi mănuși de protecție.

Bătrânii sunt cei mai vulnerabili în această perioadă, medicii epidemiologi trăgând un semnal de alarmă cu privire la protejarea sănătății lor. Ce face primarul Misăilă? Vizite electorale la domiciliul bătrânilor, are contact fizic direct cu ei, dând mâna cu aceștia, fără mănuși, manevrând un buchet de flori care a fost atins înainte și de alte persoane. Mai mult, în încăpere se află o persoană care a intrat încălțată (din anturajul primarului probabil), lucru care, teoretic, poate fi valabil și în ceea ce-l privește pe primar, dar și pe cel care a făcut fotografia. Dorința de a cumula capital electoral trece peste măsurile de protecție corespunzătoare, dacă nu legale cel puțin morale?

Primarul are contact zilnic cu zeci de persoane, folosește diverse spații din Primărie și intră în alte instituții și locații, astfel că este expus unei infectări, chiar dacă șansele sunt reduse dacă se protejează. Dar și dacă se protejează, merită să riște să aibă contact fizic direct cu bătrâni de peste 90 de ani? Și apropo de protecție, imaginile nu denotă că ar ține 100% la protecție, având în vedere că are contact fizic direct cu o bătrână de 93 de ani. Datorită vârstei înaintate și poate din cauza unor boli sau a contraindicațiilor, cei doi bătrâni nu au măștile puse corect, un motiv în plus pentru Misăilă să nu dea mâna cu ei în orice condiții.

Ediție de Vrancea îi solicită public primarului să ofere detalii privind toate condițiile în care a efectuat vizita la cei doi bătrâni!

Citește și:   UAT COMUNA SLOBOZIA BRADULUI anunță începerea proiectului cu titlul „ Lucrări de creștere a eficienței energetice imobil Casa Specialistului, Comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea”

PUBLICITATE

1 thought on “Inconștiență din partea primarului Misăilă? Avid după imagine, edilul face vizite cu tentă electorală, având contact fizic direct cu doi bătrâni din Focșani, fără a folosi mănuși de protecție.

  1. „Ce face primarul Misăilă? Vizite electorale la domiciliul bătrânilor, are contact fizic direct cu ei, dând mâna cu aceștia, fără mănuși, manevrând un buchet de flori care a fost atins înainte și de alte persoane. ”

    Sunteti penibili!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.