IMAGINI de GROAZĂ: Cum arată unele spații ale Spitalului Județean de Urgență Focșani! Mîndrilă nu a dus niciodată ziariștii acolo!

Ediție de Vrancea a primit câteva fotografii cu imagini din Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” din Focșani, realizate pe 3 aprilie 2020 (conform ”inscripționărilor” de pe poze), imagini care arată situația în care se regăsesc o serie de spații ale unității spitalicești. Timp de aproape 10 ani, cât a condus spitalul, managerul suspendat nu a chemat niciodată presa să arate și fața nevăzută a unității spitalicești, plimbându-i pe ziariști doar pe unde dăduse cu var și vopsea.

De asemenea, Mîndrilă nu a anunțat public problemele grave din unele spații ale spitalului, pentru a cere autorităților (locale, minister etc.) rezolvarea problemelor, probabil pentru a nu strica imaginea Guvernului PSD sau a administrației județene PSD condusă de Oprișan. După cum arată imaginile, se pare că spațiile respective nu au fost igienizate, văruite, vopsite etc. timp de mai mulți ani! (Teodor P.)

Citește și:   Comuna Răstoaca se îndreaptă către înființarea rețelei de alimentare și distribuție a gazelor naturale

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.