Ideologia de gen, interzisă în școlile din România. Homosexualii au luat foc, iar petiția lor strânge semnături produse parcă de un soft informatic. Secunda și semnătura…

Senatul României a adoptat astăzi un proiect de lege care interzice în școli, în universități și în toate spațiile destinate educației și formării profesionale, orice referire la identitatea de gen. Concret, legea votată astăzi interzice în școli “activitățile în vederea răspândirii teoriei sau opiniei identității de gen, înțeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic și că cele două nu sunt întotdeauna aceleași”.

Mai pe românește, este interzisă răspândirea teoriei că azi poți fi fată și mâine băiat, în funcție de cum te simți în ziua respectivă. În alte state s-a ajuns în situația ca unii băieți să se declare fete în acte pentru a putea folosi vestiarele și dușurile fetelor după orele de sport. Au existat și situații în care, urmare a ideologiei de gen, unii copii din alte țări au cerut părinților să le schimbe sexul, devenind fete din băieți sau viceversa.

După decizia de astăzi a Senatului, câțiva homosexuali din România au lansat o petiție pe internet, solicitând nepromulgarea legii. Petiția se votează cu o viteză năucitoare, mai ceva ca petițiile privind protecția mediului sau alte probleme grave ale României.

În plus, conform capturilor de mai jos, se poate observa modul în care sunt scrise numele ”semnatarilor”, ceea ce te duce cu gândul la lipsa de credibilitate a demersului. Semnatarii parcă izvorăsc dintr-un soft informatic, secundă după secundă… Semnăturile sunt toate, dar absolut toate, de forma Oana P., Daniel B., Anca T. … Atâta lipsă de imaginație la ei? 5.000 de semnături în mai puțin de 2 ore pentru cauza homosexualilor și a transgenderilor? Au curaj să pună la dispoziția presei dovezile privind unicitatea semnăturilor petiției respective? (M. S.)

Citește și:   ATENȚIE, ȘOFERI! Aproape jumătate de milion de permise auto vor expira până pe 28 februarie 2023!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.