CÂT TUPEU: Medicul Mitel Burcă a profesat ani buni la Nereju, iar acum îi jignește pe medicii veniți la spital ”de la țară”! Focșăneanca Raluca Ioan, medic la București, originară din Vrancea, l-a pus la punct!

Imediat după apariția articolului nostru referitor la medicul Mitel Burcă, de la Secția Cardiologie a Spitalului Județean Focșani, Ediție de Vrancea a primit informația că doctorul respectiv a profesat ani buni la Nereju! Adică este și el provenit… ”de la țară”, în contextul în care i-a jignit pe medicii ”de la țară”, într-o declarație dată Monitorului:

Medicul Mitel Burcă admite că a profesat ”la țară” într-un comentariu ce se dorește a fi o replică dată altui medic, Raluca Ioan, care a avut curajul să-i spune mai multe lucruri reale, dar dureroase pentru cardiologul de la Sf. Pantelimon.

Așadar, medicul Burcă spune că nu face politică, dar îi plac politicienii… de o anumită culoare, cărora le ia apărarea, jignind atâția medici tineri, ”de la țară”, veniți la Focșani pentru a practica meseria de doctor.

Citește și:   VIDEO: Premieră la Sala „Balada” din Focșani, sâmbătă, 9 noiembrie 2019, de la ora 19: ”Maria, Regina României”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.