VIDEO EXCLUSIV: Cum se testează temperatura la un hipermarket din Focșani. Mii de reacții împotriva procedurilor nelegale alese de comercianți!

Sute de mari magazine și hipermarketuri din România nu permit accesul clienților la cumpărături decât dacă aceștia acceptă să li se ia temperatura la intrare. Marile companii sunt acuzate de mii de români (în reacții pe rețelele de socializare) că nu procedează corect și legal din mai multe motive:

1. Termometrele ar trebui să fie omologate.

2. Angajații care măsoară temperatura, conform legii, trebuie să aibă pregătire în acest sens.

3. Este nevoie de un Ordin comun al Ministerului Afacerilor Interne și al Ministerului Sănătății, pentru ca oamenii să poată fi sancționați

4. Procedura medicală nu poate fi făcută decât cu acordul pacientului

5. Achiziția de bunuri de consum pentru asigurarea traiului zilnic nu poate fi condiționată de luarea temperaturii împotriva voinței proprii.

Ediție de Vrancea vă prezintă în exclusivitate cum procedează unul din hipermaketurile din Focșani la intrarea cumpărătorilor. Hipermarketul folosește un aparat pe bază de unde infraroșii, manevrat de un agent de pază care nu are pregătire specifică procedurilor medicale. Totodată, nu se știe dacă aparatul este omologat de autorități și dacă stochează și imagini video cu fețele oamenilor, în afară că le ia temperatura.

VIDEO EXCLUSIV cu termoscanarea focșănenilor! Sute de mari magazine și hipermarketuri din România nu permit accesul…

Geplaatst door Cristi Irimia op Woensdag 20 mei 2020

Citește și:   Marșul Vieții, organizat pe 30 martie la Buzău

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.