Toma îi recomandă lui Oprișan să nu mai vorbească despre standarde morale și etice: ”Nu e în măsură să dea sfaturi sau lecții la acest capitol!”

FOTO SUS: Captură din comunicatul dat de UNCJR (președinte Marian Oprișan)

Senatorul Cătălin Toma i-a atras atenția președintelui CJ Vrancea, Marian Oprișan, într-o postare pe Facebook, să nu mai vorbească despre standarde morale și etice, pentru că nu este cel mai în măsură să facă referire la așa ceva.

În calitate de președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, Oprișan vorbește despre standarde morale, etice și transparență decizională. ”Atragem atenția că funcția publică implică o anumită calificare (…) și o serie de standarde morale, etice și transparență decizională”. De acord! Numai că nu putem uita ce atitudini lipsite de moralitate a avut de atâtea ori în Consiliul Județean și în comunicatele pline de jigniri pe care le-a dat în acest an. Cât despre transparanță decizională? Să fim serioși! Oprișan n-a făcut niciodată o dezbatere publică reală, bazată pe transparență decizională în ceea ce privește bugetul CJ Vrancea, ca să ne referim acum doar la acest aspect. În concluzie, tovarășu’ Oprișan să se abțină în a da lecții și sfaturi, că nu este cel mai în măsură să vorbească despre standarde!”, a precizat președintele PNL Vrancea, sancționând astfel ceea ce a spus Oprișan.

Citește și:   Amendați pentru exces de viteză!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.