La Biliești, primarul liberal Vasile Chirilă a asfaltat 19 străzi, însumând peste 11 kilometri

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea aduce la cunoștința opiniei publice că este inadmisibilă maniera în care USR Vrancea înțelege să atace unul dintre primarii performanți ai PNL, în speță domnul Vasile Chirilă edilul comunei Biliești.

Implicarea extraordinară în administrația publică locală a domnului primar Vasile Chirilă, numeroasele proiecte finalizate sau aflate în derulare precum și asfaltarea a peste 11 km de drumuri comunale (19 străzi și 14 ”fundături”) sunt realizări incontestabile pe care oamenii din Biliești le-au văzut cu proprii lor ochi. Mai mult, autoritățile de control abilitate au făcut verificări și au constatat calitatea lucrărilor efectuate la Biliești, micile deficiențe fiind corectate înainte de predarea lucrărilor.

Să postezi un singur smoc de iarbă ieșit din asfalt printr-o margine de drum sau poate ”plantat” intenționat acolo (nu avem de unde ști) și să ataci astfel un primar care își face treaba în mod profesionist reprezintă o manieră de atac care nu face cinste USR Vrancea. Partid care declară că adversarul său este PSD însă nu ezită să atace nefondat Partidul Național Liberal Vrancea.

Reamintim filialei vrâncene a USR că principala problemă în Vrancea este cea a administrației județene, una total ineficientă și risipitoare de bani publici, administrație care conduce acest județ de 30 de ani.

Solicităm conducerii USR Vrancea să abordeze altfel problemele comunității, să colaboreze cu reprezentanții liberali din județ și să nu mai caute nod în papură prin atacuri nejustificate la adresa PNL.

PNL Vrancea – Departament Comunicare 21 mai 2020

Citește și:   AMENZI cu duiumul date de Poliția Locală a Municipiului Focșani luna trecută: un miliard și 252 de milioane de lei vechi

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.