Medicul Dragoș Cozma a anunțat că revine la pacienții săi, luând decizia să renunțe la funcția de director adjunct al Direcției de Sănătate Publică Vrancea

Medicul Dragoș Cozma a renunțat la funcția de director adjunct al Direcției de Sănătate Publică Vrancea din motive personale care țin de activitatea sa ca medic stomatolog cu experiență de 15 ani în acest domeniu. Doctorul Cozma va rămâne președinte al Consiliul de Administrație de la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani. Dragoș Cozma a oferit în urmă cu câteva minute mai multe detalii despre revenirea sa în postura de medic și încheierea activității sale la DSP Vrancea: ”Am acceptat să fac echipă cu medicul Cătălin Bunghez, la conducerea DSP Vrancea, în cea mai grea perioadă a pandemiei COVID-19 în Vrancea. Au fost apropae două luni extrem de dificile în care ne-am implicat sută la sută pentru a gestiona cât mai bine pandemia. Am organizat tot ceea ce a însemnat pregătirea aparatului Real Time PCR pentru testarea pacienților și am completat o echipă care a dus o muncă titanică în această perioadă. Cred că am reușit să dăm un suflu nou activității DSP Vrancea. Acum suntem deja într-o altă fază a pandemiei, am ieșit din starea de urgență și conform cifrelor din ultimele zile am credința că situația se va normaliza atât în Vrancea, cât și la nivel național.

În aceste condiții, dar, mai ales, ținând cont de pacienții mei care mi-au transmis mesaje în ultimele săptămâni, pentru a reveni în activitatea de medic stomatolog la cele două cabinete pe care le dețin, am ales să iau decizia întreruperii activității ca director adjunct la DSP Vrancea, înaintându-mi demisia. Pot spune fără teama de a greși că apelurile pacienților mei au fost decisive în aceste zile. Le mulțumesc tuturor celor din DSP Vrancea pentru sprijin, le doresc succes și îi asigur că într-o formă sau alta le pot fi oricând de folos!

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.