ULTIMA ORĂ: Colonelul Keresztes, infectat cu COVID-19 în timp ce asigura interimatul la Spitalul Județean Focșani!

Site-ul Bună Ziua Brașov (bzb.ro) anunță o știre de ultimă oră: comandantul Spitalului Militar „Regina Maria” Braşov, col. dr. Alexandru Keresztes, este internat în unitatea medicală, la secţia Boli Infecţioase, fiind suspect de infecţie cu Covid 19. Medicul ar fi făcut testul, care ar fi ieşit pozitiv, iar acum aşteaptă să fie restestat. Colonelul dr. Alexandru Keresztes a preluat comanda Spitalului Judeţean „Sf. Pantelimon” din Focşani, judeţul Vrancea, pe 13 aprilie, după ce managerul acestuia, Constantin Mîndrilă, fusese depistat pozitiv, în urmă cu o lună. Keresztes a încheiat misiunea în Focşani pe 8 mai, astfel că este posibil să fi luat virusul cât timp era acolo.

Informaţia a fost publicată iniţial de jurnaliştii din Vrancea şi confirmată ulterior de surse din Ministerul Sănătăţii. Col. dr. Alexandru Keresztes nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere, iar de la DSP Braşov nu s-a confirmat/infirmat oficial nimic.

Spitalul din Vrancea a fost timp de 26 de zile sub comandă militară, în echipa condusă de col. dr. Alexandru Keresztes fiind şi alţi medici relocaţi de la Braşov. Potrivit altor surse surse, şi lt. col. Adrian Ceauşu, detaşat şi el de la Braşov la Focşani, ar fi prezentat simptome de infectare cu noul coronavirus, a fost testat, iar rezultatul ar fi şi în cazul lui pozitiv.

Citește și:   VIDEO: Incendiu la trei imobile din Focșani

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.