ULTIMA ORĂ: Un medic chirurg de la Spitalul Județean Vrancea are COVID-19. Ieri, dar și în alte zile, a mers prin mai multe zone din spital!

Un medic chirurg de la Spitalul Județean Sf. Pantelimon din Focșani a fost depistat în această seară cu COVID-19. Medicul a fost testat ieri după ce s-a simțit rău și avea simptome specifice noului coronavirus. Tot ieri, dar și în alte zile, a fost nevoit să meargă prin mai multe zone ale spitalului, astfel că nu este exclus să fi dat virusul și altor persoane.

Vom reveni cu detalii!

UPDATE: S-a înregistrat și primul deces în Vrancea al unei persoane cu COVID-19. Este vorba despre o bătrână de 83 de ani care avea și alte boli grave. Femeia a murit ieri, 1 aprilie, si, atentie, era bunica altui medic chirurg de la Spitalul Județean!

Citește și:   VIDEO: AUTOSTRADA A7/DX5, pe traseul ”cocoașei” din Vrancea, provoacă dispute intense. ”Așa cum vrea Primăria Focșani acum, parcă e făcut traseul actual înadins ca focșănenii să ajungă la autostradă cât mai greu și să beneficieze cât mai puțin de ea” susțin cei de la Pro Infrastructura!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.