ULTIMA ORĂ: Primarul comunei Broșteni, Emilian Dumitriu, izolat la domiciliu împreună cu soția și copiii!

Emilian Dumitriu, primarul liberal al comunei Broșteni, a anunțat că autoritățile au decis sp fie izolat la domiciliu, după ce soția sa, cadru medical, a avut contact cu alte cadre medicale din Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani. Iată postarea primarului Dumitriu:

Ca să nu aflați din altă parte, vă informez că prin prisma serviciului soției mele, independent de voința mea, autoritățile au decis că până pe 21 aprilie, eu, soția și copiii noștri să fim in izolare. Toți membrii familiei sunt bine, așteptăm să treacă perioada de izolare, respectăm legile, înlăturăm orice pericol. Primăria funcționează în continuare, organele competente au analizat situația și au decis ca doar eu sa fiu in izolare, asadar angajații primăriei sunt în continuare la dispoziția dumneavoastră. Eu îmi desfășor în continuare activitatea , însă nu fizic, așa ca vă rog să ne anunțați pentru orice problemă pe care o aveți. Nimeni nu este mai presus de lege! Sănătate și zile bune vă doresc!

 

Citește și:   VIDEO EXCLUSIV: Lucrările de canalizare din cadrul proiectului Vrancea Aqua au ajuns la Bolotești în fața casei familiei baronului Oprișan!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.