ULTIMA ORĂ: Astăzi a fost confirmat decesul angajatei de la Spitalul Militar, la doar 48 de ani. Avea obezitate de gradul II și o glicemie uriașă la internare: 600! ”Îi era rău și se ducea cu taxiul la Spitalul Județean dar nu au internat-o decât pe 31 martie!”

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat astăzi, pe lista celor cu COVID-19, decesul Angelei O. (48 de ani), care lucra ca personal auxiliar la Spitalul Militar din Focșani, caz despre care Ediție de Vrancea a scris sâmbătă, 4 aprilie. A fost transportată intubată la Spitalul Colentina din București, pe 31 martie, fiind internată la Secția de Terapie Intensivă. Decesul a survenit după 4 zile, pe 4 aprilie, iar femeia a fost îngropată luni, 6 aprilie, la Cimitirul Sudic din Focșani, foștii colegi punând mână de la mână pentru a achita toate cheltuielile de înmormântare.

Angela O. avea o glicemie uriașă când a fost internată: 600, fiind încadrată și la obezitate (grad II). Surse ale ziarului susțin că femeia a fost de mai multe ori cu taxiul la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, pentru că îi era foarte rău, însă nu a fost internată. ”Din bun simț nu a chemat niciodată salvarea, gândindu-se că alții au nevoie de salvare în perioada coronavirusului. Chema taxiul de fiecare dată când mergea la spital. Nu înțeleg de ce nu a fost internată mai devreme la Spitalul Județean, Spitalul Militar fiind închis în acea perioadă, adică în perioada 25 – 31 martie”, ne-a declarat sursa noastră. (Teodor P.)

 

Citește și:   PROMO. De ce să naști la maternitatea MedLife Brașov

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.