TENSIUNE maximă la Spitalul Județean Focșani! ”Murim ca proștii… Suntem testați pe sărite!”, este strigătul de revoltă al unei asistente de la Cardiologie!

O asistentă de la Secția Cardiologie din Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, a izbucnit aseară pe Facebook comentând la știrea în care directorul unității medicale, Constantin Mîndrilă, era anunțat ca infectat cu coronavirus.

”Astăzi se confirmă că domnul manager e pozitiv și mâine se testează tot personalul de la birouri, iar proștii de pe secții care au contact cu persoanele infectate sunt testate pe sărite. (…) Murim cu zile” (comentariul postat)

Cadrele medicale de la Cardiologie i-au reproșat ieri medicului epidemiolog care a venit în secție să facă anchetă, pentru că a fost un pacient cu COVID-19 internat, că nu sunte testate. Până la urmă, medicul a cedat și a testat o parte din asistente, după mari presiuni.

Pe de altă parte, Prefectura Vrancea și PNL Vrancea, prin vocea senatorului Cătălin Toma, au solicitat ieri conducere militară la Spitalul Județean Focșani pentru că actualul manager nu a reușit să gestioneze situația foarte bine, ajungând să fie infectat el și alte cadre medicale ”față de care a dovedit slăbiciune”, conform spuselor prefectului. Se pare că acesta se referă la faptul că Mîndrilă știa că unele cadre au COVID-19 sau sunt suspecte și nu ar fi luat măsuri conform protocoalelor. (Teodor PETRICEANU)

Citește și:   IMAGINI. Un autoturism Renault a luat foc aproape de ”Ceasul Rău”, în Focșani!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.