STRIGĂT DE AJUTOR! 20 de familii din Focșani au rămas fără gaze de sărbători! ”Facem Paștele la lumânare pentru că unii profită pe timp de criză!”

O problemă legată de aragazul unei bătrâne din blocul M8, scara II, Strada Aleea Echității, cartier Sud – Focșani, a lăsat fără gaz metan întreaga scară. Femeia de 90 de ani a anunțat Distrigazul acum 8 zile că nu-i merge aragazul, iar echipa specială venită la fața locului a oprit gazul pe toată scara. Locatarii au apelat la o firmă specializată care, profitând de situație, a cerut fiecărui proprietar 2400 de lei pentru reparații/înlocuiri totale.

A fost o problemă punctuală de aragaz la bătrâna de 90 de ani. Cei de la firma care a venit au băgat presiune maximă cu compresorul și au spus că este o scăpare într-o zonă. În loc să schimbe țeava acolo, ne-au cerut 2400 de lei la fiecare pentru înlocuirea totală la fiecare apartament. Sunt niște hoți care profită. Facem Paștele fără gaze. Nu cred că are lumea atâția bani acum. Pentru un aragaz defect care s-a schimbat forteaza oamenii la un asemenea efort in situatie de urgenta. Suntem de rasul lumii”, ne-a declarat un locatar din zonă.

Citește și:   Sesizarea PSD Vrancea împotriva consilierului local PNL Ana-Maria Dimitriu a fost clasată de către Agenția Națională de Integritate

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.