Mîndrilă să iasă public să demonstreze cu o înregistrare VIDEO că nu tușește și că are o ”stare foarte bună”, așa cum a declarat! Deocamdată, nici să răspundă la telefon nu vrea!

Ediție de Vrancea îi solicită managerului Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, Constantin Mîndrilă, să iasă public cu declarații VIDEO pentru a demonstra că starea sa de sănătate ”este foarte bună și că nu tușește”, așa cum a declarat. Ziarul nostru a primit informații că Mîndrilă nu este, de fapt, într-o stare foarte bună, așa cum declară. Singura variantă pentru ca șeful spitalului să demonstreze realitatea este să înregistreze un mesaj video de câteva minute, fără întrerupere și să-l trimită presei. Să dea dovadă de transparență și responsabilitate. Deocamdată, în ciuda numeroaselor apeluri telefonice date de redacție, Mîndrilă nu a vrut să răspundă nici măcar la telefon!

De ce este foarte importantă starea sa de sănătate? Tocmai pentru oamenii să vadă dacă el a spus adevărul sau nu și dacă a avut simptome sau nu, aspecte esențiale pentru cel care susține că, inevitabil, a intrat în contact cu cadrele medicale din spital. (Teodor P.)

Citește și:   VIDEO: ”La 4 ore după vaccin, copilul mi-a intrat în comă!” & ”Dacă votezi legea, EU NU TE VOTEZ LA ALEGERI!” (mesaje către parlamentari)

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.