Inspectorii ISCTR au fost dotați cu POS-uri pentru ca încasarea amenzilor date operatorilor de transport străini

În perioada stării de urgență, inspectorii din cadrul ISCTR – Inspectoratul teritorial nr. 3, asigură permanența și participă la acțiuni organizate la nivelul punctelor de trecere ale frontierei Albița și Siret, acțiuni de monitorizare a traficului rutier și, conform art. 14, al. 3 din OM nr. 7/04.04.2020, ISCTR pune la dispoziția Poliției de Frontieră colantul special și formularul de tranzit pentru coridoarele aprobate de M.T.I.C..

De asemenea, inspectorii ISCTR au fost dotați cu POS-uri pentru ca încasarea amenzilor date operatorilor de transport străini ce au încălcat prevederile legale, să fie mult mai simplă. „Deși suntem într-o perioadă dificilă pentru toți, inspectorii ISCTR sunt în continuare prezenți în trafic pentru verificarea legalității transporturilor. Pentru a reduce cât mai mult riscul de infectare cu virusul COVID 19, angajații noștri au primit măști, mănuși și dezinfectant și respectă regulile în vigoare atunci când opresc autovehicule pentru control”, a precizat Florin Nedelcu, inspector șef teritorial ISCTR.

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Prefectura a anunțat că DSP Vrancea a dat 5 amenzi a câte 100 de milioane lei vechi fiecare unor vrânceni care nu au respectat autoizolarea la domiciliu. Cei în cauză pot ajunge și la ÎNCHISOARE!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.