EXCLUSIV. ULTIMA ORĂ: Un brancardier de la Spitalul Județean Focșani (UPU), confirmat POZITIV cu noul coronavirus, în această seară.

Un brancardier de la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” Focșani – Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Brancardierul a fost testat în urmă cu trei zile, iar rezultatul i-a venit în această seară. În prezent, el se află internat la Secția  Infecțioase, unde primește îngrijiri medicale de specialitate, pentru că astăzi i s-a făcut rău în timpul serviciului și a fost dus de colegi la departamentul respectiv.

Responsabilii din sistem vor derula o anchetă epidemiologică pentru a vedea care au fost persoanele cu care a intrat în contact în ultimele zile brancardierul respectiv. Evident, sunt mulți colegi de serviciu de la UPU, dar și, probabil, persoane din familia sa.

Reamintim că în urmă cu 2 zile 41 de cadre medicale de la Spitalul Județean au fost testate și au ieșit NEGATIV la COVID-19. Evident, în spital lucrează sute de persoane și pot apărea cazuri noi de COVID-19 sau suspiciuni. Tot la fel de evident este și faptul că și cei testați negativ pot lua virusul la un moment dat. Situația este într-o dinamică accentuată peste tot în țară.

Citește și:   ANCHETĂ la SPITAL, făcută de Direcția de Sănătate Publică Vrancea, după vizita PSD în saloanele nou născuților din Spitalul Județean Focșani!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.