EXCLUSIV. ULTIMA ORĂ: A fost înmormântată angajata Spitalului Militar din Focșani, decedată la Spitalul Colentina din București după ce a fost depistată cu COVID-19. Colegii s-au mobilizat exemplar și au achitat toate cheltuielile de înmormântare!

Astăzi a fost adusă de la București și înmormântată în Cimitirul Sudic din Focșani angajata Spitalului Militar din localitate care a trecut pe 4 aprilie la cele veșnice. Colegii ei din unitatea spitalicească au donat sumele de bani necesare achitării locului de veci, transportului București – Focșani, sicriului etc. dând dovadă de solidaritate în fața tragediei produse.

La doar 48 de ani, Angela O. fusese depistată cu COVID-19 și transferată la București, cu o glicemie destul de ridicată și stare febrilă accentuată. Cadrele medicale și personalul auxiliar de la Spitalul Militar Focșani o deplâng acum pe Angela despre care spun că viața nu i-a rezervat prea multe momente de fericire. ”Era atât de conștiincioasă și săritoare… Îi ajuta pe foarte mulți, fără a cere ceva la schimb. Așa s-a comportat mereu în viață”, ne-a declarat o cunoștință apropiată.

Fără rude apropiate care să-i poată fi alături în ultimele săptămâni de viață, cu excepția băiatului ei care s-a îmbolnăvit și el între timp, Angela O. a ajuns la București la finele lui martie, după ce, în prealabil, s-a simțit rău mai bine de 10 zile.

Sâmbătă, 4 aprilie, medicii bucureșteni n-au mai reușit să o țină în viață pe Angela, aceasta pierzând bătălia cu boala. Este a doua persoană din Vrancea, după bătrâna de 83 de ani, care moare fiind diagnosticată și cu COVID-19 (nu neapărat că a murit din cauza virusului). De altfel, se pare că Angela O. era suspectă de diabet, însă informația nu a fost confirmată încă de Ministerul Apărării Naționale, cel care face comunicatele de presă legate de personalul angajat în structurile militare.

Citește și:   AVERTISMENT: Primăria Focșani anunță că va face o campanie intensivă de dezinsecţie aeriană sâmbătă și duminică, în intervalul orar 05:00-10:00 și 19:30-22:30!

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.