EXCLUSIV: O angajată de la Spitalul Militar Focșani, depistată cu COVID-19, a murit în această seară la București

O veste tristă, de ultimă oră: A. O., în vârstă de 48 de ani, care lucra ca personal auxiliar la Spitalul Militar din Focșani, a murit astă-seară la București, unde era internată după ce a fost depistată cu COVID-19. A plecat de la Focșani cu glicemia destul de mare, iar organismul său nu a mai rezistat. Toți ceilalți angajați  de la Spitalul Militar, depistați cu COVID-19, sunt într-o stare foarte bună acum, au precizat pentru Ediție de Vrancea surse din sistemul medical vrâncean.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!

UPDATE 4: Veste bună de ultimă oră pe filiera Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani. Toate cele 16 teste făcute ieri cadrelor medicale de la Urgențe (UPU) au ieșit NEGATIVE. Exista temerea că mai mulți medici și asistenți medicali ar putea avea COVID-19, după ce un medic chirurg de la spital a fost confirmat cu noul coronavirus. Pe viitor, cadrele medicale vor mai fi testate, deoarece perioada de incubație a virusului poate ajunge și la 17 – 18 zile. În altă ordine de idei, o asistentă medicală de la SJU Focșani s-a autoizolat acasă de teama COVID-19, pentru că are un copil cu probleme medicale și nu vrea să-i transmită virusul în cazul în care l-ar lua din spital.

UPDATE: Este al doilea deces al unei persoane din Vrancea care are și COVID-19, după femeia de 83 de ani, bunica unui medic vrâncean, care a murit pe 31 martie a. c.

UPDATE2: Fiul femeii care a murit astăzi se află internat la această oră, fiind și el suspect de COVID-19. Starea sa nu este însă gravă.

Citește și:   VIDEO: Buciumașii din Spulber, prezență inedită la depunerea jurămintelor primarului Sorinel Vulcan și consilierilor locali

UPDATE 3: Fiul angajatei de la Spitalul Militar este elev la o Școală Postliceală. Cadrele medicale de la spital vor dona bani familiei în aceste clipe extrem de dificile. Înmormântarea se va face în cadru restrâns, relativ repede după ce trupul neînsuflețit va fi adus de la Spitalul Colentina din București.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.