EXCLUSIV: Cum umblă prin curtea instituției și la cortul de triaj al Spitalului Județean Focșani, medicul Diana Stoica, EPIDEMIOLOG responsabil cu anchetele în materie de COVID-19

Ediție de Vrancea a preluat din mediul online imagini cu medicul epidemiolog Diana Stoica, de la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, care umblă fără echipament de protecție în zona cortului de triaj, din curtea unității.

Nu suntem specialiști în protocoale și proceduri medicale pe timp de pandemie, de aceea cerem autorităților (DSP Vrancea, conducerea Spitalului Județean etc.) să transmită public dacă în imaginile prezentate medicul Diana Stoica are un echipament corespunzător. Pe pământul și pe iarba pe care calcă medicul epidemiolog, trec zilnic inclusiv câini și pisici care pot transmite microbi, dar și alți pacienți sau aparținători.

Epidemiologul Diana Stoica este cea care se ocupă de anchetele epidemiologice din Spitalul dinaintea momentului apariției primelor cazuri de COVID-19 la Focșani. (Cristi IRIMIA)

PS: Virusul poate fi localizat și pe hainele pe care le purtăm, situație care poate fi cu atât mai gravă cu cât medicul Diana Stoica a interacționat în zona cortului cu personal medical protejat corespunzător!

UPDATE: Drept la replică trimis de Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani:

Citește și:   Procedura de acreditare la alegerile locale din anul 2020 valabilă pentru observatorii ONG-urilor

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.