EXCLUSIV: Constantin Mîndrilă, managerul Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, a fost confirmat cu COVID-19! ”Să fie internat la INFECȚIOASE!”, se cere pe Facebook de mai mulți vrânceni!

Constantin Mîndrilă, managerul Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, a fost depistat cu COVID-19. El a fost testat la Focșani, iar proba de sânge a ajuns la București, la Institutul Cantacuzino.

Am încercat să luăm legătura telefonic cu managerul Mîndrilă, însă acesta nu a răspuns la telefon. Fiind vorba de managerul Spitalului Județean Focșani, infectarea lui Mîndrilă cu COVID-19 este o chestiune de interes public, așa cum tot public a fost prezentat cazul senatorului PNL Vergil Chițac ca să dăm doar un exemplu.

Se pune întrebarea dacă la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani s-au respectat procedurile și protocoalele astfel încât să nu fie infectate atâtea cadre medicale, inclusiv, iată, managerul Mîndrilă.

Vom reveni cu detalii!

UPDATE 1: Declarații făcute de Mândrilă pentru Monitorul: ”Dintr-o ancheta epidemiologică efectuată la nivelul spitalui am fost stabilit contact direct, mi s-au recoltat probe și azi am primit rezultatul de la Institutul Cantacuzino, rezultat pozitiv. Mă simt bine, am o stare foarte bună, fără tuse sau alte simptome și probabil cum foarte mulți oameni sunt pozitivi asimptomatici sau au o formă ușoară probabil că același diagnostic îl am și eu. În cazul în care medicul hotărăște că am o formă de boală care trebue obligatoriu să stau internat voi anunța și mă voi interna la Secția de boli infecțioase”.

 

Citește și:   VIDEO EXCLUSIV: Oprișan trântește ușa în nas unui ziarist, deranjat de două întrebări incomode

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.