DSP Vrancea are un nou reprezentant în relația cu mass-media

Direcția de Sănătate Publică Vrancea are, începând de astăzi (n. r. – ieri), 27 aprilie, un nou reprezentant în ceea ce privește comunicarea cu mass-media și promovarea sănătății la nivel de județ. În urma concursului desfășurat de către instituția noastră săptămâna trecută, prin care am recrutat personal cu contract individual de muncă pe perioadă determinată (6 luni), a fost desemnat și referentul de specialitate în cadrul Compartimentului de Evaluare și Promovare a Sănătății, în persoana lui Silviu Stanciu.

Anterior desfășurării concursului de angajare, Silviu Stanciu a lucrat în presa locală din anul 1993 până în prezent, cu unele întreruperi, fiind câțiva ani și Specialist Relații Publice în cadrul a două proiecte POSDRU cu finanțare europeană. Totodată, a colaborat cu diverse redacții și jurnaliști, în elaborarea unor publicații și cărți. Experiența sa de 27 de ani în ceea ce privește mass-media îl recomandă ca un bun comunicator, dispus să pună umărul în această grea perioadă prin care trece sistemul de sănătate.

Prin angajarea sa, alături de noua echipă de conducere, dar și de medicii și asistenții medicali recrutați în urma concursului de săptămâna trecută, DSP Vrancea își propune o sporire a eforturilor de informare către public și, implicit, de prevenire a răspândirii noului coronavirus, COVID-19.

Conducerea DSP Vrancea, 27 aprilie 2020

Citește și:   Reguli pentru mersul cu trotinetele electrice!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.