HARTĂ FOTO: S-au stabilit zonele din Vrancea pe unde va trece Autostrada A7 Ploiești – Focșani – Bacău – Pașcani sau Drumul Expres 5 (DX5). Traseul apropiat de Focșani va traversa drumurile către Milcovul și Răstoaca, la est de Mîndrești!

Proiectanții au definitivat traseul oficial pe unde va trece fie Autostrada 7 Ploiești – Focșani – Bacău – Pașcani fie Drumul Expres 5 (DX5) pe același traseu, în acest moment neexistând o decizie oficială dacă Moldova va avea A7 sau DX5.

* 340 de kilometri are tronsonul Ploiești – Focșani – Bacău – Pașcani

* În prezent este în construcție avansată Autostrada A7 în judeșul Bacău, mai exact cei 16 km de centură ocolitoare a municipiului Bacău.

CNAIR a precizat că traseele au fost alese ”în corelare cu obiectivele implementate de către autoritățile locale (P.U.G-uri, P.U.Z-uri, Autorizații de construire emise, Certificate de urbanism emise), de marii deținători de rețele (rețele electrice, rețele de apă/canal etc.) sau de către alte instituții ale statului român (M.A.I, M.A.P.N, S.R.I etc.), raportat la o serie de criterii: tehnic, financiar, mediu și social.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.